top of page

Történet

Az első Dulevo seprőgép prototípus

Több mint 40 év is eltelt már, mióta 1976-ban, egy kis pármai garázsban mérnökök egy kis csoportja megalkotta a történelmi jelentőségű 120-as modell prototípusát. Akkor még nem sejthették, hogy abban a kis műhelyben a hagyomány, a szenvedély és a technológia máig is íródó történetét kezdik el.

A piac rögtön pozitívan fogadta az új Dulevo gépeket. A márka gyorsan terjeszkedett Európában.

Az első gyár 1982-ben, a nevezetes Sanguinaro telephelyen nyitott meg, a piackonszolidáció, valamint a 200-as és 500-as modellek gyártásának színtereként.

A Dulevo International megalakulása

A Dulevo 1991-ben vált a Lampogas Csoport tagjává, megerősítve azon szándékát, hogy a legjobb olasz és európai gyártó legyen az ipari- és kommunális tisztítási ágazatban.

Ez a pillanat nagyfokú kutatásfejlesztési tevékenységet vetített előre, mely a termékek iparosításában, és a különböző piaci szegmenseknek tervezett új modellek sorának gyártásában csúcsosodott ki.

Napjainkban az új ipartelepen található a világ egyik legfejlettebb gyártóüzeme. A 20 ezer m2 gyártási területet és a korszerű kutatásfejlesztési részleget is magába foglaló 200 ezer m2 –en fejlesztik folyamatosan a jövő modelljeit.

A nagy áttörés

A nagy áttörés 2013. januárjában, a Lampogas Rt. szervezeti átalakításával következett be: a Lampogas, és ezzel a Dulevo legfőbb részvényese a 4D Global Energy Investments Plc lett. A cég alapító tagja, Tighe Noonan az egész csoport elnökévé és vezérigazgatójává vált.

Egyedi takarítógépek egyéniségektől

A Dulevo a minőségi gépek és emberek szinonimája. A saját termékeiket legjobbnak vélő, de azokat fejleszteni kívánó embereké. A Dulevo család tagjaié.

Az első üzemet mindössze néhányan működtették. Napjainkban a cég több mint 200 főt foglalkoztat, akik közül többen 40 évnél is hosszabb ideje dolgoznak már itt. Erősségünk a beszállítói hálózat és külső partnereink szervezettségében is rejlik, kiknek tudása garancia a termelési és szállítási ütemtervek betartására.

 

Környezetbarát takarítógépek

A Dulevo International vezető pozícióját a környezet minőségének fenntartását célzó megoldások és technológiák kutatásával, fejlesztésével őrzi meg.

Folyamatosan jobb megoldásokra törekszünk, a termékek és szolgáltatások folyamatos megújításával igyekszünk a különbséget jelenteni. Nemcsak megfelelni az ügyféligényeknek, hanem túl is mutatva azokon, a kiskereskedelmi, ipari és városi tisztítási követelményeknek megfelelő műszaki megoldásokat nyújtani.

Saját fejlesztésű szűrővel támogatott seprési rendszerével a Dulevo kiemelt figyelmet fordít a zajcsökkentésre, és a finom részecskék megszűrésére (PM10).

Eltökéltek vagyunk az alternatív üzemanyagokkal működtetett gépek tervezése iránt, az úttisztító gépek piacán egyetlen szereplőként fejlesztettünk ki metán gázzal működtetett szívó-seprőgépet.

elsodulevo.jpg
bottom of page