top of page

Dulevo 850 szívó/seprő Seprőgép

2.jpg

850

Tervezés

 

A 850-es, a kompakt méret, a kiemelkedő seprési teljesítmény, és a nagy méretű hulladéktartály kiváló összhangjának köszönhetően, kategóriájának a legkisebb utcaseprője. A modern dizájn és az innovatív, költséghatékony megoldások teszik tökéletes munkaeszközzé minden évszakban. A legújabb technológia és a felhasznált kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a piac magas elvárásainak kiszolgálását. A kiváló manőverezhetőség és a kompakt méret által tökéletesen használható kerékpárutakon, gyalogos területeken és a nehezen hozzáférhető helyeken.

3.jpg

Környezet

A környezettudatosság és a Dulevo kéz a kézben járnak már az idők kezdete óta. 
Az alacsony zajszint és károsanyagkibocsátás illetve a víz és üzemanyagtakarékos üzemeltetés az alapkoncepciója a 850-nek. 
A motor mindig az aktuális EU normákat teljesíti.

Komfort

A használathoz szükséges kiegészítőkön kívül a vezető ergonómiája és a kényelme kiemelt fontosságú volt a tervezésnél.
A szabványos méretű abroncsok, a tengelyek felfüggesztése és az ideális súlyeloszlás biztosítják a biztonságos vezethetőséget. 
A nyomatékos hajtáslánc biztosítja a nehéz körülmények között illetve az emelkedőkön való használatot. 
A hidraulikusan vezérelt kormányzás, nagymértékben leegyszerűsíti a komplex manőverek kivitelezését.

4.jpg

Takarítási teljesítmény

 A 850-es, az állítható kefeszélesség által, maximális teljesítményt képes nyújtani. Az egyedülálló szívótorokkal és szívóerővel, rendkívül hatékonyan képes felszívni a szemcsés, homokos anyagokat illetve a nagyobb törmelékeket is. A nagy méretű víztartály lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést és csökkenti az állási időt. A teljesítmény növelhető az opcionális és innovatív víz újrahasznosító rendszerrel.

Szerviz

 

Az innovatív, moduláris felépítés, az elektronika nélküli szíjhajtású alkatrészek és az oldalra szerelt víztartály  leegyszerűsíti a főbb alkatrészek hozzáférhetőségét, szervizelés és karbantartás esetén. A vezetőülés alatt még egy plusz nyílás és ablak biztosítja a hozzáférést a szívótorokhoz és csőhöz.

5.jpg

Kabin

A szimmetrikusan elrendezett kabin biztosítja a vezető maximális komfortját. A szigetelés, a rugózás és a motortól való elszeparálás

védi a vezetőt a zajtól és rázkódástól.

A tágas kabinkialakítás, rendkívül kényelmes munkakörnyezetet biztosít a dolgozónak.

A fülke nagy ablakfelületei akadálytalan kilátást biztosítanak a munkaterületre.

Az alapfelszerelés részét képezi a légkondicionáló és a fűthető tükrök.

Üzemeltetés

 

Az állítható kormányoszlop és az oldalt elhelyezett, egyértelmű ábrákkal szerelt kezelőpanel segíti a működtetést és

segít elkerülni az üzemeltetési hibákat.

Az oldalsó keféket az ergonomikusan elhelyezett vezérlőegység joystickja vezérli, amely a könyöklőn található.

6.jpg

Kiegészítők

 

A mozgatható kefék kiválóan alkalmasak sarkok, csatornák takarításához illetve a takarítási szélesség növelésére. A nagy gömbablak tökéletes rálátást biztosít a szívótorokra. További opcióként rendelhető nagynyomású vízcső illetve lombszívó cső így szélesíthető a munkavégzés spektruma.

Biztonság

 

A Dulevo mindig nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, így a felszereltség része a tolatókamera, mely színes képet közvetít a vezetőfülkébe. Tolatás közben hangjelzés segíti a biztonságos hátramenetet.

7.jpg
táblázat.PNG
bottom of page