top of page

Dulevo 6000 szívó/seprő Konvejoros Seprőgép

1.jpg

6000

2.jpg

Koncepció

 

A dizájn, az innovatív és robusztus kialakítás, az alkalmazási területek hatékony megoldásai, és a különlegesen nagyméretű hulladéktartály teszik minden évszakban tökéletes munkaeszközzé a Dulevo 6000 gépet – bárhol és bármikor – függetlenül attól, hogy magas vagy alacsony a hőmérséklet, süt a nap vagy esik az eső, a hó. A modern technológia és a csúcsminőségű alkatrészek biztosítják a piac magas elvárásainak való maradéktalan megfelelést, valamint a hosszú élettartamot.

3.jpg

Komfort

 

A vezető kényelme és az ergonómia kiemelt szerepet kapott a tervezésnél. A hatékony felfüggesztés és az ideális tömegeloszlás biztosítja a kiegyensúlyozott és biztonságos vezethetőség képességét. Az erőteljes hajtómű garantálja a nehéz körülmények közötti és az emelkedőn való munkavégzést is. A hidraulikus meghajtás és az összehangolt négykerék-kormányzás nagyban megkönnyíti a bonyolult manővereket.

Kabin

 

A kabin tágas belső tere és a minőségi ülések rendkívül kényelmes munkahelyet teremtenek a vezető részére. A kiegészítő szigetelés és lengéscsillapítók védik a kezelőt a zajterheléstől és a rezgésektől.

A fülke nagy ablakfelületei tökéletes rálátást engednek a munkaterületre, így biztosítva a biztonságos és alapos munkavégzést. Az alapfelszereltség részei a klíma, a fűtött visszapillantó tükrök és a 12V-os csatlakozó.

4.jpg

Szerviz

 

Az innovatív, elemekből álló kialakítás, az egyedi, dönthető fülke, és a fő komponensek központi elhelyezkedése a lehető legegyszerűbb hozzáférést biztosítja az alkatrészekhez szervizelés és karbantartás során. A Dulevo 6000 teljes mértékben hidrosztatikus hajtású, elektronikai alkatrészek nélkül.

5.jpg

Környezet

 

A Dulevo és a környezettudatosság kéz a kézben járnak. A Dulevo 6000 alapkoncepciója az alacsony zajszint és porkibocsátás, illetve az alacsony víz- és üzemanyag fogyasztás. A bizonyítottan közel 100%-os finompor szűréssel és a hagyományos szívó-seprőgépekhez viszonyított 60%-os vízmegtakarítással a Dulevo 6000 teljes mértékben kielégíti a környezetvédelem kívánalmait. A motor teljesíti a legújabb Európai Uniós emissziós előírásokat.

Dulevo International egyedülálló szűrési technológia

 

A Dulevo a Gore®-val együttműködve kifejlesztette a világon egyedülálló teljes finompor-szűrő gépet. Ez a mechanikus szívó-szűrő rendszer a Gore® technológia kizárólagos alkalmazásával lehetővé teszi a PM10 részecskék szinte teljes kiszűrését.

A szűrőtechnológia további előnyei:

  • Nem igényel karbantartást

  • Öntisztító hatás

  • PM10 / PM5 / PM2,5 / PM 1 legnagyobb mértékű szűrése

  • Állandó és tartós szűrés

  • 35 %-kal nagyobb légáramlás

  • Vízzel, olajjal, zsírokkal és egyéb vegyi anyagokkal szembeni ellenállás

GORE szűrőkre 5 év garancia.

Finom por kibocsátás – Rendszerek közötti különbség:

Hagyományos szívó-seprő rendszer

Dulevo konvejoros rendszer

Hagyományos szűrő

Dulevo szűrő

6.jpg

Felhasználás

 

A 180 fokban mozgatható, masszív első kefe nélkülözhetetlen a sarkok, csatornák takarításánál, illetve nagyszerű eszköze a takarítási szélesség növelésének.

A hulladéktartály emelhetősége lehetővé teszi a hulladék konténerekbe, teherautókra vagy szemétlerakóba való ürítését.

Számos egyéb lehetőség szélesíti a Dulevo 6000 munkavégzési spektrumát.

Biztonság

 

A Dulevo egyik prioritása mindig is a biztonságos munkavégzés volt. Ezért a gép színes kijelzőjű tolatókamerával van felszerelve, illetve szabványos hátrameneti hangjelzéssel rendelkezik.

7.jpg
Főkefe
(Hengerkefe)
Jobb oldalkefe
Első kefe
táblázat.PNG
Padkák között
9632mm
Bal oldalkefe
bottom of page