top of page

Dulevo 3000 szívó/seprő Konvejoros Seprőgép

1.jpg

3000

2.jpg

Koncepció

A dizájn, az innovatív és robosztus kialakítás, az alkalmazási területek hatékony megoldásai és a különlegesen nagyméretű hulladéktartály teszik tökéletes munkaeszközzé a Dulevo 3000 gépet minden évszakban – bárhol és bármikor – függetlenül attól, hogy magas vagy alacsony a hőmérséklet, süt a nap vagy esik az eső és a hó. A modern technológia és a csúcsminőségű alkatrészek biztosítják a piac magas elvárásainak való maradéktalan megfelelést. 

3.jpg

Komfort

 

A vezető kényelme és az ergonómia kiemelt szerepet kapott a tervezésnél. A hatékony felfüggesztés és az ideális tömegeloszlás biztosítja a kiegyensúlyozott és biztonságos vezethetőség lehetőségét. Az erőteljes hajtómű garantálja a nehéz körülmények közötti és az emelkedőn való munkavégzést is.

Kabin

 

A kabin bőséges belső tere és a minőségi ülések rendkívül kényelmes munkahelyet teremtenek a vezető részére. A kiegészítő szigetelés és a rugók védik a kezelőt a zajterheléstől és a rezgésektől.

A fülke nagyméretű ablakfelületei tökéletes rálátást engednek a munkaterületre, így biztosítva a biztonságos és alapos munkavégzést. Az alapfelszereltség része a klíma, a fűtött visszapillantó és a 12V-os csatlakozó.

4.jpg

Szerviz

 

Az innovatív, moduláris felépítés és a fő komponensek központi elhelyezkedése a lehető legegyszerűbb hozzáférést biztosítja az alkatrészekhez a szervizelés és karbantartás során. A Dulevo 3000 teljesen hidrosztatikus hajtású, elektronika nélkül.  

5.jpg

Környezet

 

A Dulevo és a környezettudatosság kéz a kézben járnak. A Dulevo 3000 alapkoncepciója az alacsony zajszint és porkibocsátás illetve az alacsony víz és üzemanyag fogyasztás. A közel 100%-os finom por szűréssel és a 60%-os vízmegtakarítással a Dulevo 3000 teljes mértékben kielégíti a környezetvédelem kívánalmait. A motor teljesíti a legújabb Európai Uniós emissziós előírásokat.

Dulevo International egyedülálló szűrési technológia

 

A Dulevo a Gore®-val együttműködve kifejlesztette az egyetlen világszerte létező teljes finom porszűrő gépet. Ez a mechanikus szívó-szűrő rendszer a Gore® technológia kizárólagos alkalmazásával lehetővé teszi a PM10 részecskék teljes kiszűrését

 

A szűrőtechnológia további előnyei:

  • Nincs karbantartás

  • Öntisztító hatás

  • PM10 / PM5 / PM2,5 / PM 1 legnagyobb mértékű szűrése

  • Állandó és tartós szűrés

  • 35 %-kal nagyobb légáramlás

  • Vízzel, olajjal, zsírokkal és egyéb vegyi anyagokkal szembeni ellenállás

GORE szűrőkre 5 év garancia.

Finom por kibocsátás – Rendszerek közötti különbség:

Hagyományos szívó-seprő rendszer

Dulevo konvejoros rendszer

Hagyományos szűrő

Dulevo szűrő

6.jpg

Felhasználás

A 180 fokban mozgatható, masszív első kefe nélkülözhetetlen eszköz a sarkok, csatornák takarításánál illetve nagyszerű eleme a takarítási szélesség növelésének. 
A hulladéktartály emelése lehetővé teszi a hulladék ürítését konténerekbe, teherautókra vagy szemétlerakóban.
Számos egyéb lehetőség szélesíti a Dulevo 3000 munkavégzési spektrumát.

Biztonság

 

A Dulevo egyik prioritása mindig is a biztonságos munkavégzés volt. Ezért a gép színes tolatókamerával van felszerelve illetve szabványos hátrameneti jelzőkürttel rendelkezik.

7.jpg
Padkák között
8250mm
8.jpg
9.jpg
Bal oldalkefe
Jobb oldalkefe
Első kefe
Főkefe
(Hengerkefe)
táblázat.PNG
bottom of page